Finanțarea europeană este structurată pentru a finanța toate sectoarele, inclusiv cel al turismului. În plus față de cele deja cunoscute fondurile UE alocate europei, sunt cunoscute și programe sub-secțiuni care dau posibilitatea de a avea finanțare în acest domeniu mai puțin cunoscut:

Programul Erasmus +, promovează mai mult sau mai puțin indirect, turismul prin proiecte de mobilitate internațională, sprijinirea parteneriatelor strategice, cursuri de formare, ateliere și evenimente sportive

Programul orizont 2020, programul susține turismul în diverse forme, trebuie să se imparta în secțiuni și sub-secțiuni, dar face acest lucru în mai multe moduri:

 • Secțiunea excelență stiintifica- subsecțiunea MSCA 
 • SecțiuneaConducere industriale-subsectiunea LEIT
 • Secțiunea Provocări pentru societati- subsecțiunea Societati reflexive
 • Instrumentul pentru IMM-uri

Programul EaSI-PROGRESS, EURES, Instrumentul de garanție

Programul Europa creativă - Proiecte de cooperare transnationale, secțiune transversală, intitulată "Capitala culturii";

Programul COSME, Plande acțiune Domeniul de aplicare pentru turism prin finanțarea unor acțiuni sau ca răspus la procedurile de ofertare și propuneri;

Programul LIFE, cu referire în special la apelul "proiecte tradiționale".

 

Frequently questions

 • De ce sa va adresati EPM-ului?

  Datorita experientei transnaționale și profesionalismul și competența personalului EPM, adresarea catre EPM înseamnă bazarea pe o companie stabila, în măsură să analizeze în mod eficient nevoile beneficiarului, care garantează realizarea obiectivelor, analiza și depășirea obstacole și, prin urmare, succesul în activitățile și obiectivele fixate.
 • Cum poate asigura EPM toate competențele enumerate?

  Grație participării in companie a profesioniștilor cu diferite specializări și parteneriate create în timp, prin experienta tranzacționala ceea ce ne permite să avem parteneriate cu toate sectoarele necesare la momentul oportun, putem oferi, fără îndoială, toată expertiza declarată fără lipsa de experiență și profesionalism în orice domeniu.
 • Cum alege EPM cei mai potriviti consultanți pentru proiect?

  EPM alege cu atenție profesioniștii din personalului său care urmează să fie atribuiti unui proiect. Alegerea se face pe baza mai multor factori, inclusiv sectorul acoperit de proiect, obiectivele de interes și nevoile clientului și experiența specifică, care este valoroasa pentru succesul proiectului. Echipa menționata de către consultant este în același mod Sectoriala, pentru a asigura cel mai mare profesionalism și succes.
 • In ce zona / zone lucreaza EPM?

  EPM are sediul în România, dar are parteneriate pe întreg teritoriul Uniunii Europene, care exploatează cu sârguință pentru a funcționa în orice zonă. EPM folosește, de asemenea, un personal multilingv. Datorita cunoașterii limbii engleze poate funcționa în orice zonă și in plus cunoștințele de limba italiană și română, ajuta la cooperaarea cu mai multe companii, nu numai în contextul european, ci și la nivel național și local.
 • Care sunt activitățile desfășurate de EPM și în ce domenii?

  EPM are experiență în multe sectoare și multe activități. Datorita parteneriatului transnațional este în măsură să facă uz de colaborări cu profesioniști din diverse domenii. EPM se concentrează pe consiliere în ceea ce privește proiectarea, planificarea și realizarea obiectivelor, organizarea de conferințe și seminarii, cursuri de formare, îndrumare și aspectele organizatorice și logistice pentru a efectua activitățile din cadrul proiectelor la care participă. Experiența EPM variază între sectoarele economiei ecologice, astfel bio-economiei și energiei din surse regenerabile, turismul de asemenea și ca ecoturism și turism durabil. Nu numai, EPM se ocupă și cu soluții inovatoare în domeniul e-commerce prin sprijinirea și ajutând companiile din consultanță și management în ceea ce privește webmarket.
 • Care este abordarea clientului din partea EPM ?

  EPM utilizează metode practice și esențiale cu care se confruntă toate problemele întâlnite într-un mod organizat. De la prima întâlnire cu clientul, EPM efectuează un studiu preliminar pentru a furniza toate soluțiile adecvate, adaptate, în conformitate cu specializarea necesară. Datorita organizarii detaliată a activităților, clientul poate interfața în orice moment contactul pus la dispoziția clientului pentru a urmări evoluția proiectului cu care a fost de acord.
 • Care sunt responsabilitatea clientului?

  Aceastea depind de proiect. Toate fazele proiectului pot fi vizualizate de către client în orice moment. În cazul în care se consideră necesar, mai ales în cele mai importante faze ale proiectului, va fi necesara o cooperare cu clientul, în scopul de a defini mai bine acțiunile-cheie și activitățile posibile. EPM ofera un suport de design, chiar dacă clientul dorește să gestioneze propriul sau design, oferind referințe constante consultabile în orice moment.
TEXT_SHARE

Despre Noi

Va punem la dispozitie servicii pentru firme si persoane fizice, fiind în conștientizarea de a identifica nevoile reale ale clienților noștri.

Suntem specializați în mai multe domenii de activitate și de consultanță.

Citeste Mai Mult ...

Informatii De Contact

 • Address: Strada JUPITER, nr. 2C biroul nr.4° Etaj1, Judet Constanta n J13/1574/2016

 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top