EPM este o societate care investeste în formarea și întotdeauna încearcă să îmbunătățească competitivitatea pe piață.

EPM este responsabil pentru formarea și dezvoltarea competențelor persoanelor care lucrează în întreprinderi.

Proiectele noastre de formare își propun să facă o schimbare pozitivă și de durată pentru oameni - și, în consecință, în cadrul organizațiilor - prin achiziționarea și dezvoltarea de cunoștințe, abilități și atitudini.

Noi oferim programe personalizate concepute cu subiectele individuale și elaborarea propunerii de proiect.

Cursurile sunt caracterizate prin utilizarea unor metodologii inovatoare și eficiente, care prevăd o implicare mai puternică a participanților.

EPM, împreună cu școli, universități, companii, agenții de formare, centre de cercetare, instituțiile de învățămînt superior, instituții de învățământ și formare secundare lucrează împreună pentru a asigura o educație de înaltă calitate pentru a răspunde într-un mod organic și să articuleze nevoile unui sistem teritorial dat sau operațiuni sectoriale pentru a asigura noi scenarii competitive, recunoscând demnitatea egală a tuturor furnizorilor de formare și importanța strategică in strânsă legătură cu domeniile cercetării și inovării și a serviciilor de ocupare.

Acesta vă va ajuta să găsiți cu ușurință un loc de muncă calificat, cu oportunități de dezvoltare profesională și mai presus de toate un loc de muncă care implică și pasioneaza.

Pentru a satisface cererea de competențe din partea întreprinderilor, să asigure resurse pentru dezvoltarea sistemului de educație și formare profesională și îmbunătățirea calității formării, această companie a fost promovata.

Scopul companiei este de a promova crearea condițiilor pentru dezvoltarea abilităților tehnice și profesionale ale persoanelor care lucrează sau vor lucra în întreprinderi în viitor.

Interventia EPM se realizează prin acțiuni concepute și puse în aplicare în colaborare cu actorii sistemului educațional, de cercetare și de afaceri în industrie.

Printre acestea, în special:

1. acțiuni care vizează dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor atât tinerilor plasați în căile de educație și de formare profesională sau în procesul de participare la viața profesională, atât persoanele care deja lucrează;

2. acțiuni care vizează sistemul de învățământ, prin acțiuni de consolidare a competențelor profesionale ale persoanelor care lucrează în formare, educație și îndrumare, precum și prin acțiuni îndreptate spre inovare a modelelor de formare.

EPM își propune să ajute studenții, oamenii caută de lucru, muncitori, părinți, consilieri și profesori pentru a găsi informații despre studiul în Europa.

TEXT_SHARE

Despre Noi

Va punem la dispozitie servicii pentru firme si persoane fizice, fiind în conștientizarea de a identifica nevoile reale ale clienților noștri.

Suntem specializați în mai multe domenii de activitate și de consultanță.

Citeste Mai Mult ...

Informatii De Contact

  • Address: Strada JUPITER, nr. 2C biroul nr.4° Etaj1, Judet Constanta n J13/1574/2016

  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top