EUROPEAN PROJECT MANAGEMENT

about us epm

Contacte

Adresați-vă pentru consultanță noastră

Captcha
  Mail is not sent.   Your email has been sent.

Despre Noi

Va punem la dispozitie servicii pentru firme si persoane fizice, fiind în conștientizarea de a identifica nevoile reale ale clienților noștri. Suntem specializați în mai multe domenii de activitate și de consultanță. Abordarea multidisciplinară este dedusă din viziunea noastră. Efectuăm analiza organizationala cu scopul de a promova proiectarea strategică a proceselor și optimizarea fluxului de lucru: roluri și structuri, modele de management, sisteme de management al resurselor umane, programe de management de proiect și instrumente pentru inovare a modelelor de afaceri.

 • checkViziune

  Noi sprijinim inovația, tehnologia și difuzarea valorilor europene.

 • checkResurse Umane

  Datorita unui personal cu înaltă calificare, oferim servicii de consultanta si suport companiilor cu scopul de a asigura o creștere a resurselor umane, oferind organizației instrumentele necesare.

 • checkSprijin Pentru Startup

  Noi sprijinim companiile în faza de pornire inițială, în definiția managementului afacerilor, a graficii coordonate, în găsirea fondurilor , în gestionarea anunțurilor de finanțare.

 • checkInternaționalizare

  Noi vă oferim sprijin pentru internaționalizarea și dezvoltarea inovatoare prin organizarea de conferințe, convenții și seminarii la nivel național și internațional pentru diseminarea rezultatelor activitatilor. De asemenea, vom îndeplini rolul de mediator cu școli, întreprinderi și instituții din România și din alte țări.

Metoda Noastra

Printre cele mai bune abilități ale EPM, dorim să împărtășim atenția pe care ne concentrăm asupra planificării europene. Noi dezvoltam proiecte de inovare de design orientat și centrat pe utilizator. Noi transformăm activitățile umane prin introducerea de servicii, instrumente și artefacte. Ne ocupam de toate aspectele legate de marketing. Noi urmăm activitatile de la inceput pana la sfarsit. Datorita metodologiei noastre de analiză contextuală, vom gestiona campaniile de profilare și de angajare a clientului.

Our development areas

 • Planificare

  70%
 • Consultanta

  50%
 • Marketing

  90%
TEXT_SHARE

Despre Noi

Va punem la dispozitie servicii pentru firme si persoane fizice, fiind în conștientizarea de a identifica nevoile reale ale clienților noștri.

Suntem specializați în mai multe domenii de activitate și de consultanță.

Citeste Mai Mult ...

Informatii De Contact

 • Address: Strada JUPITER, nr. 2C biroul nr.4° Etaj1, Judet Constanta n J13/1574/2016

 • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top